BOTOU XINGHE

BROODJE DIE MACHINESco., LTD VORMEN

Eens samenwerking, Oud Vennootschap! De kwaliteit komt eerst aan win-win!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit automatisch broodje die machines vormen voor verkoop
Van goede kwaliteit automatisch broodje die machines vormen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

Het Broodje die van Botouxinghe Machines vormen wordt gevestigd in de „stad van afgietselvormen“, genietend van geschikt en hoogst efficiënt vervoer voor het zijn dicht bij Tianjin-Haven, de Nationale Manier van No.104, de Nationale Manier van No.106 en Jingjiu-Spoorweg.

Onze technische kracht is overvloedig. Het productiemateriaal is geavanceerd, is het opsporingsmiddel volledig. Wij specialiseren ons in de professionele productie van diverse types die van broodje machines vormen, en de ontwikkeling en productie die van volledig automatisch intelligent controlebroodje machines van de c-Vormige staal en stofplaten van de collectoranode, en ander materiaal de vormen.

Op basis van traditioneel broodje die machines vormen, ontwikkelen wij ook nieuw computer volledig automatisch broodje vormt machines, dak en het muurpaneel die machines, verglaasde tegel vormen die machines, de plaat vormen die van het vloerlager machines, de apparaten van de hoge snelheidsbarrière, dubbele de tegel vormende machines van het kleurenstaal, het staalmachines van C en z-, boogtoestellen vormen, klemt samengestelde plaatmachines, scherende machines, buigende machines, en de sandwich samengestelde machines van de hitteisolatie. Onze producten hebben het geavanceerde niveau in dezelfde industrie bereikt. Als mooie verschijning, redelijke structuur, en op tegel-gebaseerde normen van onze producten, zijn zij populair onder nieuwe en oude klanten. De producten worden verkocht aan binnenlandse ondernemingen.

Onze fabriek heeft hoogst beroeps en hoogst deskundige bouwvakkers gekwalificeerd en ervaren om u te dienen. Onze fabriek kan diverse soorten speciaal-gevormd cold-formed vormend materiaal voor verschillende behoeften van de gebruikers ontwerpen en veroorzaken.

U bent welkom om ons voor meer informatie te contacteren!

Contactgegevens
Xinghe Roll Forming Machinery Co.,Ltd

Tel.: 86-137-54536227

Fax: 86-317-8308908

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)